Tukaj smo, da vam pomagamo! Pokličite nas za pomoč pri izbiri prave opreme in  ponudbo:
0591 00996

Oprema delovnega prostora, 2. del: Kako izbrati industrijske omare?

Poleg delovne površine in primerne delovne mize je za učinkovito delo zelo pomembna tudi sistematična hramba materialov, opreme, izdelkov in drugih predmetov v delavnici. Kakšno industrijsko omaro izberemo, pa je odvisno od naših potreb. V trgovini Nordpro je na voljo paleta različnih industrijskih omar za vse potrebe, kot so klasične in drsne omare, omare za orodje, računalniške omare, omare s predalčki, omare z zabojčki, omare za kemikalije in dodatki za omare.

Nepogrešljive in vzdržljive omare v delavnici

Omare za delavnice so vzdržljive, služile vam bodo vrsto let, vaše predmete pa bodo zaščitile pred umazanijo, prahom, vlago in morebitnimi drugimi poškodbami, odporne so na udarce in seveda – vaš delovni prostor bo pospravljen ter boste takoj našli, kar potrebujete.

Klasične in drsne omare

Med klasične in drsne omare štejemo večino industrijskih omaric različnih dimenzij, kjer nekatere odlikujejo še dodatni predali, dodana pisalna miza, uporaba v zunanjem okolju ipd. Večnamenske omare so izdelane iz hladno preoblikovanega jekla in so praškasto lakirane. Vrata imajo ojačana, primerne pa so za skladišča, pisarne, skupne prostore … Imajo tudi predelke za metle, tako da so omarice primerne tudi za vzdrževalne in čistilne službe.

Na voljo so še omarice, ki so bile prvotno zasnovane za servisne delavnice, vendar so primerne za vse vrste proizvodnje, posebno zaradi prilagodljivih polic po višini in dodanih kavljev, dodanih izvlečnih predalov in ključavnice.

Omare za orodje

Orodje lahko pospravite v omare ali predalnike, za še učinkovitejše sortiranje pa so vam na voljo tudi številni dodatki. Omare za orodje so različnih dimenzij, lahko so odprte ali pa zaprte in jih samostojno konfigurirate (opremite s policami, kavlji …). Iz visokokakovostne pločevine so izdelani tudi predalniki za orodje, ki se ne prevračajo (odprete torej lahko samo en predal naenkrat). Imajo teleskopska vodila, ki se v celoti izvlečejo, za dolgo življenjsko dobo pa skrbijo kakovostni ležaji.

Računalniške omare

Računalniške omare v naši ponudbi so na kolesih, izdelane iz prvovrstnega hladno preoblikovanega jekla, debeline 8/10. Omara ima zgornja vrata prilagojena za prikazovalnik do velikosti 19”. Poleg ključavnice imajo še ustrezno prezračevanje z ventilatorjem s filtrom in prezračevalnimi režami.

Omare s predalčki in omare z zabojčki

Industrijske omare s predalčki so izdelane iz hladno preoblikovane pločevine, predalčki iz plastike pa imajo še premične separatorje in etiketo iz belega kartona s prozorno PVC-zaščito. Omare z zabojčki so prav tako izdelane iz debele pločevine in imajo ojačana tečajna vrata, posode za pritrditev posod za vrata, police ter veliko število polietilenskih zabojčkov.

Omare za kemikalije

Med omarami za kemikalije lahko izberete omare za posamezne zaščitne naprave, omare za pesticide, za kemične izdelke, barve za topila, strupene tekočine in snovi v delovnih prostorih. Omare so opremljene s pladnji in drugimi pripomočki za hrambo ter jih odlikuje stalna izmenjava zraka skozi prezračevalne rešetke ter reža za dokumente.Omare za kemikalije

Še več informacij o profesionalni opremi za vse dejavnosti najdete na www.nordpro.eu.

Lahko nam pišete tudi na info@nordpro.eu ali nas pokličete na +386 (0)40 858 117 in vam bomo pomagali pri izbiri oz. bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Oprema delovnega prostora, 1. del: Kako izbrati primerno delovno mizo?